Termenii si conditii de utilizare

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului oclipa.ro
Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati termenii si conditiile de mai jos. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

copyright

1. Politica de Confidentialitate
Oclipa.ro nu aduna informatii personale despre tine ca vizitator al acestui site.

2. Drepturi de autor
Drepturile de autor si toate celelalte drepturi privind continutul publicat pe site apartin proprietarului acestui site, Mihai Rubea.

Ca vizitator al acestui site, poti folosi continutul acestui site numai in scop personal.

Copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, transmiterea conţinutului di crearea de servicii complete derivate, indiferent de modul comunicarii, in orice alt scop, comercial sau pentru castig personal, sunt interzise fara acordul scris al editorului, Mihai Rubea.

Intregul continut al acestui site este proprietatea oclipa.ro si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996)

Persoanele fizice sau juridice care vor incalca drepturile de autor vor suporta prevederile legislatiei in vigoare in Romania. Oclipa.ro ca incerca intodeauna sa rezolve asemenea cazuri pe cale amiabila. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a actiona in judecata orice persoana care incalca drepturile de autor.

Prin continutul site-ului se intelege: texte, imagini, grafice, simboluri, elemente de grafica web, ebooks, si alte date.

Multumim pentru intelegere, te invitam sa vizitezi in continuare site- ul nostru.

Niciun comentariu on This Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce spun clientii:
Monica Ungureanu
Monica Ungureanu
noiembrie 7, 2015
Felicitari oclipa.ro!

Multumesc din suflet oclipa.ro pentru rabdarea si profesionalismul de care ai dat dovada, nu o data ci de 2 ori. Datorita tie am un album de nunta superb si tot datorita tie am castigat concursul "Colt de poveste", initiat de firma la care lucrez. Tine-o tot asa!

Bloguri, Bloggeri si Cititori