Suna acum: 0756oclipa / 0726.860.693

  • facebook
  • google
  • twitter
  • flickr
  • pinterest
  • vimeo
  • youtube

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului oclipa.ro
Pentru utilizarea acestui site este necesar sa cititi si sa acceptati termenii si conditiile de mai jos. Vizitarea in continuare a acestui site presupune ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos.

copyright

1. Politica de Confidentialitate
Oclipa.ro nu aduna informatii personale despre tine ca vizitator al acestui site.

2. Drepturi de autor
Drepturile de autor si toate celelalte drepturi privind continutul publicat pe site apartin proprietarului acestui site, Mihai Rubea.

Ca vizitator al acestui site, poti folosi continutul acestui site numai in scop personal.

Copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea, afisarea, modificarea, transmiterea conţinutului di crearea de servicii complete derivate, indiferent de modul comunicarii, in orice alt scop, comercial sau pentru castig personal, sunt interzise fara acordul scris al editorului, Mihai Rubea.

Intregul continut al acestui site este proprietatea oclipa.ro si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996)

Persoanele fizice sau juridice care vor incalca drepturile de autor vor suporta prevederile legislatiei in vigoare in Romania. Oclipa.ro ca incerca intodeauna sa rezolve asemenea cazuri pe cale amiabila. In caz contrar, ne rezervam dreptul de a actiona in judecata orice persoana care incalca drepturile de autor.

Prin continutul site-ului se intelege: texte, imagini, grafice, simboluri, elemente de grafica web, ebooks, si alte date.

Multumim pentru intelegere, te invitam sa vizitezi in continuare site- ul nostru.

Share

aparate foto digitale

Studioul Oclipa

Ofera servicii profesionale foto si video evenimente celor mai importante evenimente din viata dvs.
To Top