Relatia mirilor

Viviana s Bogdan

Poate decide relatia mirilor care dintre cei doi se va implica mai mult in planificarea nuntii?

Plecand de la o presupunere absolut fireasca, persoanele care iau decizia de a se casatori se iubesc si isi doresc o viata impreuna. Azi, nu prea mai conteaza cine pe cine cere in casatorie, el pe ea sau invers, insa dupa ce se accepta cererea, urmeaza stabilirea unui plan care include toata viata. Inevitabil, un astfel de plan incepe cu nunta, un motiv de stres si de bucurie, in acelasi timp.

Care dintre cei doi ar trebui sa se implice mai mult in planificarea nuntii? Mirele, mireasa, in aceeasi masura?  Nu doar profunzimea sentimentelor prezente in relatia mirilor isi spune cuvantul in acest context. Cei doi pot avea o relatie de vis, cu toate acestea unul dintre ei poate sa fie mai comod si nu atat de implicat in ceea ce face. De regula, mult mai agitata si stresata este viitoarea mireasa care va incerca sa se ocupe de tot ceea ce inseamna organizarea nuntii. Bineinteles, sunt si situatii in care ambii parteneri se implica in aceeasi masura.

Album nunta Nura si ValetinImaginandu-ne un scenariu in care mirii decid sa se implice si separat de anumite aspecte ale marelui eveniment, putem trece in revista atat posibile atributii ale mirelui cat si posibile atributii ale miresei. Intre numeroasele detalii ce necesita o atentie deosebita in perioada de planificare a nuntii, sunt cateva de care se poate ocupa mirele.

Barbatilor le plac masinile, iar acesta nu este un mit. Viitorul mire se poate ocupa de transportul necesar la nunta. Sa ajunga la biserica sau la locatia evenimentului intr-o limuzina luxoasa nu poate fi decat placut pentru cei doi tineri. Mai mult de atat, mirele se poate ocupa si de asigurarea transportului  invitatilor care vor participa la nunta, dar nu vor veni cu masina personala, or, la astfel de evenimente se consuma alcool si este de dorit ca acestia sa aiba la dispozitie un sofer care sa ii conduca acasa dupa petrecere. De asemenea, in situatia in care nunta se organizeaza intr-o alta localitate, mirele poate inchiria un microbuz sau autocar pentru nuntasii care se deplaseaza de la distante mari.

Tot mirele este cel care poate contacta furnizorii de servicii, poate fixa intalniri carora sa le dea curs singur sau insotit de mireasa. Poate discuta cu DJ-ul sau reprezentantul formatiei care va canta la nunta, cu maestrul de ceremonii si cu alte persoane ce vor asigura partea de divertisment la eveniment.

In cele mai multe cazuri tot mirele este cel care decide ce bauturi se vor consuma la masa si, bineinteles, isi va insoti partenera la degustarea meniului.

La randul sau, viitoarea sotie sa trai momente unice in lunile de planificare a nuntii. Este firesc sa ii fie mult mai confortabil sa se ocupe de fiecare aspect al evenimentului fara a pune in balanta ce si cat face ea si ce face el, atunci cand vede ca logodnicul face tot ce poate pentru a-si aduce contributia la reusita nuntii.

Mihai Rubea
Daca v-au placut fotografiile mele si stilul abordat, va astept cu mare drag. Fotograf nunta Bucuresti cu experienta in captarea momentelor foto si video, suna acum 0726 860 693.

Niciun comentariu on This Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce spun clientii:
Monica Ungureanu
Monica Ungureanu
noiembrie 7, 2015
Felicitari oclipa.ro!

Multumesc din suflet oclipa.ro pentru rabdarea si profesionalismul de care ai dat dovada, nu o data ci de 2 ori. Datorita tie am un album de nunta superb si tot datorita tie am castigat concursul "Colt de poveste", initiat de firma la care lucrez. Tine-o tot asa!

Bloguri, Bloggeri si Cititori