Promisiuni si juraminte

Promisiuni si juraminte pentru „am sa te iubesc” o viata
De regula, perioada de inceput a fiecarei relatii include promisiuni pentru o viata si juraminte care sa sustina aceste promisiuni. Rar parteneri care sa ia in calcul ca lucrurile se pot schimba de la o zi la alta. Legat de acest aspect, mi-am propus sa scriu despre conotatiile pe care le are „te iubesc” in luni si ani de relatie. Pentru ca da, acel „te iubesc” spus pentru prima data nu inseamna acelasi lucru mai tarziu.

Fiecare etapa a relatiei are un aspect diferit, iar conotatiile pe care le are „te iubesc” sunt in functie de etapa la care ne raportam. „Te iubesc” evolueaza impreuna cu relatia ta.

De regula, dupa o luna de relatie incepe sa iti placa ideea de a fi cu cineva. Cand spui „te iubesc” la acel moment, poti sa crezi ca va fi pentru totdeauna, dar nu stii ce va urma, nu-ti faci planuri. Dupa sase luni de relatie, simti ca persoana respectiva este importanta in viata ta. In acest stadiu „te iubesc” are ceva mai multa greutate. Esti obsedat/a de partener(a)(ul) ta(u) si simti ca sentimentul este reciproc. Acum, „te iubesc” exprima felul in care simti si cum te simti cu partener(a)(ul). Dupa noua luni veti simti ca sunteti un cuplu. „Te iubesc” in acest stadiu inseamna „suntem doi”. In aceasta perioada se fac multe planuri si promisiuni in care ambii parteneri cred. Dupa un an de de relatie vorbim despre un „te iubesc” foarte serios, cu o greutate si stabilitate.

Acest tip de „te iubesc” merge dincolo de cele spuse anterior, nu se mai tine masura la ce ofera si ce se primeste. Iti iubesti partener(a)(ul) ca si cum e ceva ce a existat mereu in viata ta, este firesc si aproape biologic. Iubesti dincolo de aparente si detalii si nu concepi viata fara ea/el. Spunand „te iubesc” la doi ani dupa relatii, spui de fapt „te iubesc acum si te voi iubi mereu”. Aceasta este etapa finala de consolidare. Acest „te iubesc” inseamna ca doriti sa faceti un pariu solid pentru viitor, o casatorie, o familie. In final, dupa douazeci de ani de relatie, „te iubesc” este cel mai apropiat lucru de eternitate. Te iubesc cu tot sufletul si fiecare fibra din mine.
Poate ca in loc de promisiuni si juraminte ar trebui sa lasati ca persoana de langa voi sa inteleaga ce ii spuneti de fapt prin „te iubesc”!

Mihai Rubea
Daca v-au placut fotografiile mele si stilul abordat, va astept cu mare drag. Fotograf nunta Bucuresti cu experienta in captarea momentelor foto si video, suna acum 0726 860 693.

Niciun comentariu on This Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce spun clientii:
Monica Ungureanu
Monica Ungureanu
noiembrie 7, 2015
Felicitari oclipa.ro!

Multumesc din suflet oclipa.ro pentru rabdarea si profesionalismul de care ai dat dovada, nu o data ci de 2 ori. Datorita tie am un album de nunta superb si tot datorita tie am castigat concursul "Colt de poveste", initiat de firma la care lucrez. Tine-o tot asa!

Bloguri, Bloggeri si Cititori