Poze, capricii si amintiri

sedinte foto copii

Copiii sunt adorabili la orice varsta, iar zambetul lor reprezinta totul pentru parinti. Tocmai frumusetea, gingasia si inocenta lor merita pastrata pentru anii de vor urma, pentru a duce cu noi clipa prezenta de fericire.

Imortalizarea reactiilor unui copil este insa o sarcina destul de complicata, fie ca in spatele camerei se afla parintele sau un fotograf profesionist. Cu toate acestea, cel din urma va stii cu siguranta cum sa faca fata oricarei situatii si va reusi sa obtina cadre de neuitat.

Pentru a pregati o sedinta foto pentru un copil este bine sa se tina seama de cateva aspecte care vor usura procesul si vor duce la obtinerea rezultatelor dorite.

Alegerea fotografului este cruciala, caci fara un profesionist in domeniu nu se vor obtine rezultatele dorite. Impreuna cu acesta se vor stabili toate detaliile, pornind de la locatie si terminand cu vestimentatia si accesoriile folosite. Locatia poate fi reprezentata de studioul foto sau de caminul copilului, in special cand acesta este foarte mic sau poate fi orice colt de natura din oras sau din afara lui. Tinuta celui mic este si ea relevanta in proces, contand atat din punct de vedere cromatic cat si al compozitiei. Fotograful se poate juca foarte mult cu elementele ce alcatuiesc tinuta, cu atat mai mult cu cat o cunoaste cu ceva timp inainte.

Fiind vorba de un copil, parintii trebuie sa se astepte la capriciile specifice si, in functie de varsta, la eventualele schimbari de dispozitie, la intalarea unei stari de plictiseala si la oboseala. Pentru a evita aceste lucruri inerente este necesara o minima pregatire, atat din partea parintilor, ca si a fotografului: jucaria preferata, hainute de schimb, baloane, jucarii noi, elemente adaptate fiecarei varste care sa distraga atentia celui mic si sa nu ii lase ocazia de a se plictisi.

Pregatirea este esentiala in tot acest proces, iar colaborarea intre parinti, fotograf si copil este primordiala. Camera si chipul copilului vor construi natural toata povestea, o lume prin lentila unui obiectiv.

Mihai Rubea
Daca v-au placut fotografiile mele si stilul abordat, va astept cu mare drag. Fotograf nunta Bucuresti cu experienta in captarea momentelor foto si video, suna acum 0726 860 693.

Niciun comentariu on This Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce spun clientii:
Monica Ungureanu
Monica Ungureanu
noiembrie 7, 2015
Felicitari oclipa.ro!

Multumesc din suflet oclipa.ro pentru rabdarea si profesionalismul de care ai dat dovada, nu o data ci de 2 ori. Datorita tie am un album de nunta superb si tot datorita tie am castigat concursul "Colt de poveste", initiat de firma la care lucrez. Tine-o tot asa!

Bloguri, Bloggeri si Cititori