Nunta trebuie sa fie un moment special si pentru El, nu doar pentru Ea

Femeile gasesc ca propunerea de casatorie a partenerului este un moment foarte special in viata. In acel moment unic, logodnicul este ca un print caruia i se vad doar calitatile. Asta pentru ca in mintea celor mai multe femei, gandul ca va fi mireasa se asociaza cu sensibilitate si romantism. Cum se face ca aceasta femeie poate deveni un tiran odios (desigur, exageram 🙂 ) la cateva saptamani dupa acel moment sublim? Si, cum se face ca viitorul mire se simte terorizat de cea cu care urmeaza sa traiasca „pana la adanci batraneti?”

Femeile tind sa isi doreasca controlul in ceea ce priveste organizarea unei nunti. In multe cazuri, viitoarea mireasa se inconjoara de familie si prieteni si incepe procesul de organizare a unui eveniment magnific. Unde este viitorul mire in aceasta situatie? Putin conteaza ce crede acesta! Din considerente ce tin de protocol, acesta poate fi consultat cu privire la unele detalii generale, cum ar fi data nuntii. Dar, acest lucru tine de marketing pur, pentru ca tot viitoarea mireasa va decide sezonul, dimensiunea, locul de desfasurare si stilul nuntii.

Exista viitoare mirese care scapa literalmente situatia de sub control. Femei echilibrate devin maniace in ideea de a-si organiza o nunta perfecta. Emotiile care ar trebui sa transmita bucurie se transforma in tipete, excese de autoritate, nestatornicie, lacrimi si toane. Totul trebuie sa se invarta in jurul lor, pentru ca nunta le apartine. Astfel de femei se erijeaza in figura centrala a nuntii, uitand cu desavarsire ca exista si un viitor mire. Surprinsi de temperamentul viitoarei sotii, este firesc ca barbatii sa nu-l accepte si, de la certuri cu reprosuri grave, se poate ajunge chiar si la despartiri.

Ce este de facut?

Discutiile cu privire la detaliile nuntii ar trebui purtate cu calm de catre cei doi parteneri.

Despre culorile si tipurile de flori, locul de desfasurare al nuntii, tinute, biserica pentru ceremonie, despre absolut tot ceea ce presupune organizarea nuntii, cei doi pot discuta in asa fel incat sa evite momentele tensionate. De regula, stiind ca nunta este ceea ce ea a visat inca din copilarie, el va fi de acord cu tot ce propune si nu cu ceea ce impune. Totul pentru ca vrea ca mireasa lui sa fie fericita!

In concluzie, nunta reprezinta un moment care le apartine in aceeasi masura mirilor si, din moment ce se porneste o viata in doi, „eu” ar implica prea mult egoism, pentru armonie fiind nevoie de „noi”.

Va dorim sa traiti iubirea vesnica….pana la adanci batraneti!

Mihai Rubea
Daca v-au placut fotografiile mele si stilul abordat, va astept cu mare drag. Fotograf nunta Bucuresti cu experienta in captarea momentelor foto si video, suna acum 0726 860 693.

Niciun comentariu on This Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce spun clientii:
Monica Ungureanu
Monica Ungureanu
noiembrie 7, 2015
Felicitari oclipa.ro!

Multumesc din suflet oclipa.ro pentru rabdarea si profesionalismul de care ai dat dovada, nu o data ci de 2 ori. Datorita tie am un album de nunta superb si tot datorita tie am castigat concursul "Colt de poveste", initiat de firma la care lucrez. Tine-o tot asa!

Bloguri, Bloggeri si Cititori