Lumina, un rol important!

fotografie de maternitate

” Fotografia este o arta care in anumite situatii cere sacrificii. Uneori trebuie sa renunti la comoditate si la amanare pentru a surprinde un cadru care nu se mai repeta niciodata.”

Lumina este un element esențial în ceea ce privește fotografiile pe care le realizați. Fără lumină, fotografia nu ar exista. Iar cu cât este mai naturală, mai pură, cu atât mai bine. Culorile se îmbină și se reflectă mult mai bine în razele soarelui decât la o lumină artificială. Expunerea subiectului în lumină, reflecțiile, umbrele pot ajuta fotografia să devină una reușită si se numără printre tehnicile pe care trebuie să le stăpâniți foarte bine. Și tot lumina face diferența dintre un fotograf profesionist și unul începător.

 

Mihai Rubea
Daca v-au placut fotografiile mele si stilul abordat, va astept cu mare drag. Fotograf nunta Bucuresti cu experienta in captarea momentelor foto si video, suna acum 0726 860 693.

Niciun comentariu on This Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce spun clientii:
Monica Ungureanu
Monica Ungureanu
noiembrie 7, 2015
Felicitari oclipa.ro!

Multumesc din suflet oclipa.ro pentru rabdarea si profesionalismul de care ai dat dovada, nu o data ci de 2 ori. Datorita tie am un album de nunta superb si tot datorita tie am castigat concursul "Colt de poveste", initiat de firma la care lucrez. Tine-o tot asa!

Bloguri, Bloggeri si Cititori