Impartirea sarcinilor organizatorice

sedinte foto de cuplu

Impartirea sarcinilor organizatorice cu rudele si prietenii, o idee buna care va tine stresul la distanta

Indiferent ca este mai mica sau mai mare, o nunta implica punerea la punct a multor detalii ce necesita timp pentru rezolvare. De aceea este recomandat ca planificarea nuntii sa inceapa cu aproximativ 12 luni inainte de eveniment. Bineinteles ca organizarea unei nunti implica stres, agitatie, uneori si nemultumire pentru ca lucrurile nu ies asa cum ti-ai dori. Insa, mai intai de toate, implica bucuria organizarii unei petreceri menite sa sarbatoreasca uniunea civila si religioasa dintre doi tineri care au decis sa isi petreaca restul zilelor impreuna.

Viitorii miri trebuie sa se informeze cu privire la toate sarcinile pe care le au de indeplinit inainte de nunta si sa decida pe care dintre ele le pot rezolva singuri si pentru care vor apela la ajutorul familiei, al rudelor, al prietenilor, nasilor, etc. Impartirea sarcinilor este cu siguranta o prioritate pentru cei doi logodnici. Provocarile implicate de organizarea unei nunti sunt atat de mari incat ii pot depasi si stresa inutil.

Pe langa faptul ca unii parinti isi ajuta financiar copiii, acestia le pot da sfaturi pretioase in orice detaliu al evenimentului. Mamele isi insotesc fiicele in cautarea rochiei de mireasa atat pentru a le impartasi bucuria cat si pentru a le oferi o parere sincera cu privire la aceasta. De regula, este sarcina mamei sa descopere traditiile religioase sau culturale ale familiei mirelui, pe care ceremonia ar trebui sa le includa. Tot mama este cea care isi ajuta fiica sa gaseasca “ceva vechi” sau “ceva imprumutat” precum o bijuterie care a apartinut familiei de generatii.

Parintii mirilor vor fi gazdele oficiale ale oaspetilor care incep sa soseasca in localitatea in care se va desfasura evenimentul, facand totul ca toti invitatii sa se simta bine veniti.

La randul lor, nasii au sarcina sa cumpere voalul, parura miresei si lumanarile si sa plateasca slujba religioasa. Sunt zone in Romania in care nasii ofera sprijin financiar mirilor chiar si pentru organizarea nuntii. Dincolo de toate aceste aspecte de ordin material, nasii pot fi consultati de catre viitorii miri cu privire la orice detaliu implicat de planificarea nuntii.

Nici sprijinul prietenilor nu ar trebui fi privit cu superficialitate.  Multi dintre acestia stiu ce presupune organizarea unei nunti si pot veni cu sfaturi utile si recomandari pentru identificarea celor mai bune servicii.

Desi nunta trebuie organizata dupa cum isi doresc cei doi logodnici, impartirea sarcinilor catre cei apropiati va face ca toata aceasta perioada sa fie mai putin stresanta si agitata.

Mihai Rubea
Daca v-au placut fotografiile mele si stilul abordat, va astept cu mare drag. Fotograf nunta Bucuresti cu experienta in captarea momentelor foto si video, suna acum 0726 860 693.

Niciun comentariu on This Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce spun clientii:
Monica Ungureanu
Monica Ungureanu
noiembrie 7, 2015
Felicitari oclipa.ro!

Multumesc din suflet oclipa.ro pentru rabdarea si profesionalismul de care ai dat dovada, nu o data ci de 2 ori. Datorita tie am un album de nunta superb si tot datorita tie am castigat concursul "Colt de poveste", initiat de firma la care lucrez. Tine-o tot asa!

Bloguri, Bloggeri si Cititori