Ginerele – personajul principal

ianuarie 31, 2016
by
in Nunta, Tips
Niciun comentariu

Album nunta Nura si Valetin

Sedintele foto prilejuite de nunta sunt extrem de frumoase si rezultatul lor este unul cu adevarat special. Fotografiile sunt realizate inainte de biserica, acasa la mireasa, cu obiceiurile specifice, apoi la mire, cu obiceiurile specifice, apoi la biserica, in parc si la local. Acesta este tiparul clasic, din care incercam sa scapam cu totii, insa ritualurile vechi se pastreaza cu sfintenie in majoritatea cazurilor. Nu este un lucru rau sa fotografiem toate aceste etape, caci altfel s-ar pierde traditiile si s-ar dilua mult amintirea acelor clipe. Ne dorim sa aducem insa un plus de atentie si altor etape, altor detalii pe care peste ani veti dori sa le fi imortalizat.

Astazi ne vom opri asupra mirelui si a intregului proces prin care trece acesta pentru a se pregati pentru ziua cea mare.

La noi, la romani, exista obiceiul ca mirele sa fie bărbierit simbolic de catre cavalerul sau de onoare, apoi ii este pusa „floarea” in piept si este pregatit pentru ce urmeaza. Intregul ritual este fotografiat si imortalizat de fiecare data. Insa nu este suficient. Asa cum, in cazul miresei, imbracatul si intregul ritual de pregatire este documentat, asa ar trebui sa se faca si in cazul mirelui. De aceea noi propunem sa fie luata in calcul si organizarea unui sedinte foto care sa il aiba in prim plan pe ginere si pe prietenii acestuia.

Ziua nuntii reprezinta si pentru barbat, ca si pentru femeie, un moment aparte, plin de emotii si se trairi. Si acestea merita imortalizate.

Sedinta foto dedicata mirelui se poate desfasura in casa acestuia, inainte de parcurgerea celorlalte traditii si chiar inainte ca invitatii sa inceapa sa apara. Camera lui, de burlac, poate reprezenta cel mai potrivit cadru in care acesta se transforma in mire. Printre cele mai frumoase fotografii vor fi cele in care sunt surprinse detaliile din tinuta acestuia, in contrast cu camera lui din casa parintilor sau din apartamentul sau de baiat singur: costumul de ginere aranjat pe umeras, camasa calcata la dunga, cravata sau papionul, pantofii noi, stralucitori, verighetele.

Pe langa aceste elemente se poate folosi si ceasul pe care il va purta la mana, un simbol al masculinitatii si elegantei sale. Bretelele (daca va folosi), cureaua, butonii, toate reprezinta repere ale personalitatii si stilului sau.

Fotografiile il pot surprinde pe mire singur in camera sa ori in casa parinteasca, alaturi de prietenii din copilarie, de fratele mai mic sau chiar alaturi de parinti sau un bunic, ca atunci cand era inca un baietel. Aceste cadre vor fi foarte emotionante si vor ramane cu siguranta in inimile tuturor.

Mirele trebuie sa fie personajul principal si la biserica, dar si in sedinta foto organizata doar pentru ei doi. Un fotograf profesionist va stii cu siguranta sa isi imparta atentia in mod egal celor doi protagonisti, asadar alegeti cu grija pe cel ce va imortaliza cea mai frumoasa zi a vietii voastre impreuna.

Mihai Rubea
Daca v-au placut fotografiile mele si stilul abordat, va astept cu mare drag. Fotograf nunta Bucuresti cu experienta in captarea momentelor foto si video, suna acum 0726 860 693.

Niciun comentariu on This Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce spun clientii:
Monica Ungureanu
Monica Ungureanu
noiembrie 7, 2015
Felicitari oclipa.ro!

Multumesc din suflet oclipa.ro pentru rabdarea si profesionalismul de care ai dat dovada, nu o data ci de 2 ori. Datorita tie am un album de nunta superb si tot datorita tie am castigat concursul "Colt de poveste", initiat de firma la care lucrez. Tine-o tot asa!

Bloguri, Bloggeri si Cititori