Fotografiile profesionale la nunta

fotografii nunta

 „Fotograful nu este acela care detine un aparat scump, ci acela care reuseste sa surprinda o clipa din aceasta viata, care ii va permite ulterior sa- si aminteasca de bogatia si continutul acesteia.”

Fotografiile bine realizate la nuntă au un caracter aparte, o lumină și o compozitie specială ce le face să se diferențieze de fotografiile obișnuite realizate de amatori. Fotograful imortalizeaza povestea nuntii, el impregneaza acele fotografii cu emotia reala.  El este pregatit prin experienta sa fotografieze in conditii de lumina diversa, sa seteze aparatul foto foarte repede pentru a nu pierde momentele importante.

Fotograful profesionist stie mai ales cum sa compuna cadrul astfel incat sa redea starea de spirit pe care mirii o traiesc la nunta lor, cunoaste cum decurge o zii de nunta, stie sa anticipeze ce urmeaza, iar aceasta il ajuta sa fie la locul potrivit atunci cand momentele importante au loc. El va utiliza diverse obiective foto pentru a oferii fotografiilor adancimea de camp pe care o doreste sau pentru a separa subiectul de fundal cand este cazul. In unele momente il vom vedea utilizand obiective foto fixe cu deschiderea diafragmei mare, iar alteori utilizand obiective foto zoom sau all-around atunci cand alterneaza intre fotografia de portret si cea de grup. In timpul sedintei foto de la biserica vom sesiza ca fotograful se foloseste de lumina unor lampi speciale sau de la blitz-ul extern pe care il utilizeaza.

Alteori fotograful va avea nevoie de o blenda speciala pentru a indeparta umbrele puternice pe care lumina soarelui le face sa apara, sau in alte situatii el va avea la indemana o lampa speciala cu lumina continua pe care o ataseaza pe aparatul foto. Toate acestea garanteaza faptul ca fotografiile realizate de el surprind niște nuanțe diferite, o eleganță și rafinament special, făcându-i pe cei ce le privesc să trăiască foarte intens intimitatea si emotia pe care cei doi miri, parintii, nasii si invitatii au trăit-o în ziua nunții.

Mihai Rubea
Daca v-au placut fotografiile mele si stilul abordat, va astept cu mare drag. Fotograf nunta Bucuresti cu experienta in captarea momentelor foto si video, suna acum 0726 860 693.

Niciun comentariu on This Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce spun clientii:
Monica Ungureanu
Monica Ungureanu
noiembrie 7, 2015
Felicitari oclipa.ro!

Multumesc din suflet oclipa.ro pentru rabdarea si profesionalismul de care ai dat dovada, nu o data ci de 2 ori. Datorita tie am un album de nunta superb si tot datorita tie am castigat concursul "Colt de poveste", initiat de firma la care lucrez. Tine-o tot asa!

Bloguri, Bloggeri si Cititori