Fotografiile profesionale la botez

 Fotografiile profesionale la botez

„O sedinta foto reusita nu este aceea in care fotografiile sunt perfecte, ci aceea in care fotograful simte ca a dat tot ce a putut pentru a trezi in el starea artistica, stare ce va fi transmisa celor ce vor privi fotografiile sale.”

Ca și în cazul fotografiilor de nuntă, cele de botez rămân o amintire deosebită cu trecerea timpului. Botezul este un moment important atât pentru părinți, nași, dar și pentru copil. Astfel că, fotografiile trebuie să fie cu adevărat deosebite. Un fotograf profesionist se va interesa cu ce copil va lucra si anume cate luni are, daca este mai cumintel sau mai plangacios, daca doarme mai mult sau nu… Aceste detalii vor face diferența în realizarea fotografiilor. Imaginația și creativitatea fotografului sunt esentiale pentru un set de fotografii de botez reușite.

Mihai Rubea
Daca v-au placut fotografiile mele si stilul abordat, va astept cu mare drag. Fotograf nunta Bucuresti cu experienta in captarea momentelor foto si video, suna acum 0726 860 693.

Niciun comentariu on This Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce spun clientii:
Monica Ungureanu
Monica Ungureanu
noiembrie 7, 2015
Felicitari oclipa.ro!

Multumesc din suflet oclipa.ro pentru rabdarea si profesionalismul de care ai dat dovada, nu o data ci de 2 ori. Datorita tie am un album de nunta superb si tot datorita tie am castigat concursul "Colt de poveste", initiat de firma la care lucrez. Tine-o tot asa!

Bloguri, Bloggeri si Cititori