Fotografiile, criteriu in alegerea restaurantului

Fotografiile, criteriu in alegerea restaurantului

Locatia unde va avea loc evenimentul nostru, fie ca este vorba despre o nunta sau despre un botez, reprezinta unul dintre elementele de baza in organizare, iar alegerea sa este foarte dificil de facut. Criteriile ce stau la baza intregului proces de selectie a localului sunt foarte numeroase, pornind de la cele legate de anotimpul in care va avea loc petrecerea si pana la visurile din copilarie ale miresei.

Cele mai importante aspecte sunt cele legate de numarul de locuri si de meniu. Pe langa acestea insa trebuie sa aveti in vedere si modul cum este amenajata sala respectiva, pentru ca de acest lucru depinde atat atmosfera generala, cat si felul cum vor iesi pozele si inregistrarile video din timpul petrecerii.

Ce trebuie urmarit atunci cand alegem locatia pentru a avea si poze extraordinare?

Forma salii. Da, forma este importanta atat pentru ca invitatii sa se vada intre ei, sa fie aproape de ringul de dans si departe de toalete, de intrari sau de bucatarie, dar este importanta si pentru fotografii. Este bine sa evitati salile cu stalpi care pot obstructiona un cadru mai larg. De cate nu se s-a intamplat ca o fotografie sa fie „distrusa” de un stalp care taie cadrul si inghesuie nuntasii intr-o margine?

Inaltimea tavanului. Cu cat o sala este mai inalta cu atat si acustica este mai buna, dar si decorul este mai elegant, mai aerisit, iar pozele vor iesi mai bine, fara colturi si fara ca divesele corpuri de iluminat sa apara in cadru.

Lumina. Chiar daca un fotograf profesionist va veni de fiecare data cu propriile surse externe de lumina, iar camera are lampa sau blitz incorporat, lumina ambientala este importanta pentru a crea o atmosfera cat mai placuta, mai naturala, fara umbre sau zone mai intunecoase in fundal.

Culorile decorului. In aceasta categorie intra atat culorile utilizate pentru pereti, cat si cele pentru podea, covor si aranjamentele ce imbraca mesele si scaunele. Toate acestea trebuie sa fie armonizate intre ele, sa fie placute si nu foarte colorate. Cu cat sunt mai colorate si cu imprimeuri, cu atat vor incarca excesiv fotografiile, mai ales ca in cadru vor aparea si invitatii si mai ales invitatele cu rochii in diverse culori.

Decorul. Dincolo de culori, cand spunem decor ne referim si la draperii, la corpuri de iluminat, la aranjamentele florale, la diverse accesorii sau butaforii. Aranjamentele florale nu trebuie sa lipseasca din peisaj, fie ca sunt puse la dispozitie de local, de firma care se ocupa de organizare sau ca voi, mirii, va ocupati de ele. In ultimii ani acele flori de pe mese au inceput sa fie inlocuite cu diverse alte accesorii, precum pene colorate, sticla colorata sau chiar elemente abstracte. Florile sunt totusi foarte placute si aduc prospetime si naturalete prin coloristica si delicatete.

Tinand cont de aceste detalii fine va veti bucura cu siguranta de fotografii reusite, luminoase, clare, de fete zambitoare si de invitati incantati.

Mihai Rubea
Daca v-au placut fotografiile mele si stilul abordat, va astept cu mare drag. Fotograf nunta Bucuresti cu experienta in captarea momentelor foto si video, suna acum 0726 860 693.

Niciun comentariu on This Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce spun clientii:
Monica Ungureanu
Monica Ungureanu
noiembrie 7, 2015
Felicitari oclipa.ro!

Multumesc din suflet oclipa.ro pentru rabdarea si profesionalismul de care ai dat dovada, nu o data ci de 2 ori. Datorita tie am un album de nunta superb si tot datorita tie am castigat concursul "Colt de poveste", initiat de firma la care lucrez. Tine-o tot asa!

Bloguri, Bloggeri si Cititori