Fotografii in familie… cu personalitate

Fotografii in familie cu personalitate

Fotografiile realizate alaturi de familie sunt cele mai dragi amintiri pe care un om le poate avea. Aparatul foto surprinde momentul, clipa trecatoare, ce se duce si nu poate fi adusa inapoi. Cum putem insa realiza fotografii unice, care reflecte personalitatea tuturor ca familie, dar si a fiecaruia in parte? Iata cateva idei de pus in practica

1. Alege o locatie ( sau mai multe ) pe care le cunosti, in care ati petrecut clipe frumoase, unde s-a petrecut un eveniment important pentru voi sau pur si simplu unde iesiti sa va plimbati copiii cand erau mici. Aceste locuri se vor schimba o data cu trecerea timpului, insa vor ramane imortalizate in aceste fotografii si vi le veti aminti asa mereu. Acestor locuri cunoscute le pot adauga unul nou, eventual departe de oras. Astfel veti crea noi amintiri si veti lega in permanenta acel loc de clipele in familie.

2. Alegeti haine la fel. Cel mai simplu este sa imbracati blugi si un tricou imprimat cu un mesaj haios, care sa va reprezinte pe toti sau, din contra, care sa surprinda esenta fiecaruia in parte. Poate expresia favorita, poate un obicei de care nu poate scapa, poate felul de mancare preferat. Cu cat sunt mai haioase si mai personale aceste mesaje, cu atat si pozele si intregul album foto realizat cu acestea vor fi unice si cu adevarat personale si vor reprezenta practic o frantura de viata si de armonie in familie. Posibilitatile sunt nenumarate, nelimitate.

3. Utilizati accesorii pe care le folositi in fiecare zi, obiecte de uz casnic sau instrumente de birou. Daca, de exemplu, tatal este nedespartit de trusa lui cea noua de scule, si mereu se ofera sa repare prin casa sau pe la prieteni diverse lucruri stricate, atunci aceasta poate fi prezenta in pozele de familie, ca o amprenta personala a acestuia. In cazul mamei, de exemplu, in fotografii pot aparea esarfele nelipsite, o mica parte a colectiei de pantofi sau, din potriva, tigaia cea uzata de la atatea mese pregatite pentru familia fericita.

4. Alegeti un fotograf profesionist. Oricat ar putea parea de banal, aceste fotografii trebuie realizate de un profesionist, de un om care stie ce are de facut si care poate surprinde ceea ce este important: fericire, bucurie, armonie, prietenie si respect. Experienta lui va face ca sedinta foto sa fie foarte placuta, va veni cu idei noi si va ajuta la crearea unei atmosfere calda si relaxata. Aparatura si postprocesarea reprezinta un alt avantaj, un lucru fara de care fotografiile de familie nu ar avea aceeasi calitate si acelasi farmec.

 

Mihai Rubea
Daca v-au placut fotografiile mele si stilul abordat, va astept cu mare drag. Fotograf nunta Bucuresti cu experienta in captarea momentelor foto si video, suna acum 0726 860 693.

Niciun comentariu on This Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce spun clientii:
Monica Ungureanu
Monica Ungureanu
noiembrie 7, 2015
Felicitari oclipa.ro!

Multumesc din suflet oclipa.ro pentru rabdarea si profesionalismul de care ai dat dovada, nu o data ci de 2 ori. Datorita tie am un album de nunta superb si tot datorita tie am castigat concursul "Colt de poveste", initiat de firma la care lucrez. Tine-o tot asa!

Bloguri, Bloggeri si Cititori