Fotografii de nunta perfecte

fotografii de nunta

Fotografii de nunta perfecte: 3 sfaturi pentru cele mai frumoase amintiri

Ziua nuntii este cea mai asteptata zi si pentru cele mai multe cupluri este incoronarea unui vis de iubire si inceputul unei vieti in doi.

Emotionant?

Desigur. Cand vrei sa ai amintirea unor astfel de momente, stii ca trebuie sa le imortalizezi cum se cuvine. Asta nu numai in inimile participantilor, ci mai concret, prin fotografii. Pentru a prinde cum se cuvine emotiile si pentru a rasfoi clipele de neuitat din ziua nuntii tale, ai nevoie de un fotograf, dar nu de oricine care stie sa tina in mana un aparat fotografic, ci de un fotograf profesionist.

Este ziua nuntii, nu vreo simpla excursie, o zi care nu se va mai repeta si de aceea totul trebuie sa fie perfect, de la organizare la imaginile pe care vei vrea sa le revezi de multe ori in viata.

Iata deci 3 sfaturi pentru amintiri de neuitat:

Imaginile trebuie sa spuna povestea ta

Fotografiile de nunta trebuie sa fie spontane, sa spuna o poveste si sa reprezinte personalitatea celor fotografiati, de aceea profesionistii in materie au devenit artisti care folosesc imagini in loc de cuvinte.

Zambetul miresei, dansul mirilor, costumele, bucuria evenimentului si mai ales emotia nu sunt usor de surprins si nici de pus intr-un cadru care sa spuna povestea zilei.

Ai nevoie nu doar de un fotograf care stie sa foloseasca aparatul, ci si de cineva care intelege cum trebuie spusa aceasta poveste. Nu trebuie sa te multumesti cu amatori, ci ai nevoie de profesionisti.

Tine minte ca fotografia e arta

Fotografia este arta, asta trebuie tinut minte. Dincolo de a avea pe cineva care surprinde excelent momentele, trebuie sa ai si un fotograf care stie sa le creeze. De fiecare data, un fotograf bun ia initiativa, vine cu idei pentru cuplu si invitati si stie el insusi sa creeze imagini de neuitat.
Stii sigur ca fotograful pe care l-ai ales poate face asta?

Lasa amintirile pe mana profesionistilor.

La un eveniment important cum este nunta, multi se axeaza pe alegerea localului, a mancarii, a muzicii si a tinutelor de calitate dar uita sau fac greseala sa nu apeleze la un fotograf de marca. Sigur, poti sa apelezi la prieteni gandindu-te ca e gratis dar oamenii vin la nunta ca sa se distreze, nu sa stea atenti la ce se intampla. Cei care au facut deja nunti si nu au apelat la un fotograf profesionist au vazut ce inseamna: au pierdut amintiri memorabile sau nu le au in ordinea desfasurarii evenimentelor.

Cu un fotograf profesionist e altceva: este la dispozitia mirilor, stie unde sa fie, cand sa fie si ce sa fotografieze. Iti va oferi calitate, frumusete, bun gust si siguranta ca vei avea ce privi in anii ce vor urma.

Trebuie sa intelegem ca fotograful adevarat stapaneste tehnica, arta, tine totul sub observatie, este atent sa prinda momentele unice, e discret, bun psiholog dar are personalitate si suflet si toate astea din grija pentru client.

Nu uita ca e vorba de amintirile tale si trebuie sa apelezi doar la cei mai buni. Pentru ca tu, jumatatea ta si invitatii meritati ce e mai bun intr-o zi ca asta.

Mihai Rubea
Daca v-au placut fotografiile mele si stilul abordat, va astept cu mare drag. Fotograf nunta Bucuresti cu experienta in captarea momentelor foto si video, suna acum 0726 860 693.

Un comentariu on This Post

Oclipa.ro Photography
Eddie
august 7, 2015

Foarte frumos articolul, felicitari Mihai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce spun clientii:
Monica Ungureanu
Monica Ungureanu
noiembrie 7, 2015
Felicitari oclipa.ro!

Multumesc din suflet oclipa.ro pentru rabdarea si profesionalismul de care ai dat dovada, nu o data ci de 2 ori. Datorita tie am un album de nunta superb si tot datorita tie am castigat concursul "Colt de poveste", initiat de firma la care lucrez. Tine-o tot asa!

Bloguri, Bloggeri si Cititori