Fotografia aniversala

 Fotografia aniversala
„Nu camera fotografica este esenta, ci fotograful din spatele ei.”

Aniversarea este un alt prilej de bucurie pentru mulți dintre noi. Fie că este vorba de copii sau adulți, de zile onomastice sau de aniversări ale nunții, din ce în ce mai multe persoane preferă fotografiile realizate de un fotograf profesionist. Acestea reușesc să încununeze motivul de sărbătoare al clientului și reuniunile de familie sau sărbătorirea unei reușite profesionale (o promovare), personale (precum logodna) sau referitoare la educație (absolvirea facultății spre exemplu) sunt motive de sărbătoare. Astfel că, fie că are loc într-un cadru mai intim, acasă, sau într-un cadru mai deosebit, la un restaurant, în aer liber sau în alte locații, fotografiile aniversare și cele ce au loc la ocazii speciale necesită o atenție deosebită și multă răbdare, talent și profesionalism din partea fotografului.

Mihai Rubea
Daca v-au placut fotografiile mele si stilul abordat, va astept cu mare drag. Fotograf nunta Bucuresti cu experienta in captarea momentelor foto si video, suna acum 0726 860 693.

Niciun comentariu on This Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce spun clientii:
Monica Ungureanu
Monica Ungureanu
noiembrie 7, 2015
Felicitari oclipa.ro!

Multumesc din suflet oclipa.ro pentru rabdarea si profesionalismul de care ai dat dovada, nu o data ci de 2 ori. Datorita tie am un album de nunta superb si tot datorita tie am castigat concursul "Colt de poveste", initiat de firma la care lucrez. Tine-o tot asa!

Bloguri, Bloggeri si Cititori