De ce sa alegem o sedinta foto in studio ?

De ce sa alegem o sedinta foto in studio

Aceasta este dintre problemele si intrebarile ce este ridicata frecvent de oameni atunci cand intra in contact cu o situatie ce ar impune prezenta unui profesionist.

Atunci cand eram noi, cei ce acum avem acum varsta de peste 35 de ani eram inca niste copii, pentru a realiza o fotografie trebuia sa mergi la studioul foto din oras sau sa ai un prieten care sa dispuna de un aparat pe film si sa ii cumperi un film cu 24 sau 36 de cadre, apoi sa astepti sa termine filmul, sa il developeze si sa imprime poza. Acum situatia este la polul opus. Cu totii avem cel putin un telefon mobil inteligent dotat cu camera cu multi megapixeli, iar fotografiile au devenit ceva banal. Atunci, de ce sa mai mergem la un fotograf profesionist, de ce sa organizezi si sa participi la o sedinta foto profesionala, in studio sau in afara lui?

Motivele sunt nenumarate. In primul rand un fotograf profesionist este, asa cum spune si numele, un profesionist. Este instruit si specializat in acest domeniu, aceasta este meseria lui si este bun la ceea ce face. Cunoaste tehnica si o imbina cu arta, caci fotografiatul este o arta.

Pozele pe care le realizam acasa au frumusetea si farmecul lor indiscutabil, insa  sunt diferite de ceea ce poate obtine de la noi un fotograf cu experienta. Ghidati de acesta putem realiza niste cadre extraordinare, iar lentila aparatului va surprinde unghiuri si stari pe care nu stiam ca le putem vedea sau ca sunt atat de evidente uneori.

Un alt motiv la fel de important este reprezentat de aparatura. Un studio foto este dotat cu diverse echipamente specifice, pornind de la aparatele de fotografiat pana la lumini si decor. Toate acestea sunt indispensabile unei sedinte foto de studio, de ele depinzand calitatea finala a fotografiilor.

Un fotograf profesionist nu se limiteaza doar la fotografierea efectiva a subiectului, ci se va implica si in postprocesarea imaginilor obtinute. Prelucarea fotografiilor este o munca se presupune mult timp alocat, rabdare, dedicare si multa pasiune. Pozele sau albumul rezultat in urma acestui efort merita insa intregul proces, caci fotograful este un om pasionat, iar satisfactia clientului este, pana la urma, ceea ce conteaza pentru el.

Bucurati-va de o sedinta foto profesionala, facuta ca la carte, si veti intelege imediat frumusetea si importanta unui cadru organizat, specializat.

Mihai Rubea
Daca v-au placut fotografiile mele si stilul abordat, va astept cu mare drag. Fotograf nunta Bucuresti cu experienta in captarea momentelor foto si video, suna acum 0726 860 693.

Niciun comentariu on This Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce spun clientii:
Monica Ungureanu
Monica Ungureanu
noiembrie 7, 2015
Felicitari oclipa.ro!

Multumesc din suflet oclipa.ro pentru rabdarea si profesionalismul de care ai dat dovada, nu o data ci de 2 ori. Datorita tie am un album de nunta superb si tot datorita tie am castigat concursul "Colt de poveste", initiat de firma la care lucrez. Tine-o tot asa!

Bloguri, Bloggeri si Cititori