Cum sa-ti alegi fotograful de nunta in Bucuresti

Nunta este un eveniment complex si el presupune o foarte buna organizare si o atentie speciala acordata detaliilor. Asa cum se cunoaste deja, pentru o astfel de ocazie este recomandat ca toate rezervarile sa fie facute cu minim un an inainte, pentru a va asigura de faptul ca tot ceea ce va doriti la nunta voastra de basm va fi asa cum ati visat.

Organizarea unei nunti in Bucuresti, dar si in alte mari orase din tara presupune un efort mai mare din partea mirilor, tocmai datorita numarului mult mai ma de optiuni, dar si a cererii crescute pentru aceste servicii. Sa nu uitam faptul ca o locatie, spre exemplu, dar si un fotograf in Bucuresti, pot fi parte a oricarui tip de eveniment, de la nunti si botezuri la conferinte, traininguri, intalniri sau evenimente private.

Fotograf nunta (6)

Asadar, alaturi de locatie, fie ca vorbim de restaurant sau de un cort de eveniment, cu cel putin un an inainte trebuie sa rezervati si un fotograf nuntain Bucuresti. Pentru ca oferta este mult mai mare in marile orase, pentru a alege cel mai bun fotograf de nunta pentru voi trebuie sa aveti in vedere cateva elemente:

  • Mai ales in domeniul serviciilor, recomandarea venita de la cei ce au folosit in trecut serviciul respectiv poate fi cea mai buna dovada a calitatii. De aceea putetiintreba prietenii care au avut nunta de curand ce fotograf au contractat si daca sunt multumiti de prestatie. Mai mult, atunci candparticipati la astfel de evenimente este bine sa urmariti felul in care se misca fotograful si stilul de lucru, precum si tinuta si modul in care comunica in general cu mirii si invitatii.
  • Pe internet, pe site-urile proprii ale fotografilor, dar si pe paginile speciale de Facebook, Instagram sau Pinterestputetigasi fotografii realizate de acestia de-a lungul timpului. Cu cat sunt mai variate pozele cu atat fotograful de nunta este mai versatil si creativ
  • Un fotograf de nunta bun are si un tarif ceva mai mare pentru serviciile prestate, insa trebuie sa tineti cont de faptul ca el este cel care va imortaliza cea mai frumoasa si emotionanta zi a voastra ca si cuplu, iar asta implica timp, talent, dar si echipamente si atentie focusata.
  • Stilul si comunicarea. Alaturi de toate cele de mai sus, personalitatea si stilul de lucru al fotografului pot fi decisive, asa ca este mai bine sa cunoasteti omul in persoana inainte de a va decide si de a semna contractul.

Fotograf nunta (59)

Geo Georgi Make-Up Artist
Geo Georgi Make-Up Artist, ofer servicii de machiaj de mireasa, machiaj de ocazie, machiaj de seara, machiaj de zi, machiaj pentru sedinte foto, stilizat sprancene.

Niciun comentariu on This Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce spun clientii:
Monica Ungureanu
Monica Ungureanu
noiembrie 7, 2015
Felicitari oclipa.ro!

Multumesc din suflet oclipa.ro pentru rabdarea si profesionalismul de care ai dat dovada, nu o data ci de 2 ori. Datorita tie am un album de nunta superb si tot datorita tie am castigat concursul "Colt de poveste", initiat de firma la care lucrez. Tine-o tot asa!

Bloguri, Bloggeri si Cititori