Cum sa devii un fotograf profesionist?

fotograf cununie

 

Legendele spun ca fotografiile fura sufletul oamenilor, eu ca fotograf profesionist, dau suflet fotografiilor!!!”

Daca iti doresti sa devii un fotograf de succes trebuie sa ai in vedere cateva lucruri. Te- as mintii sa- ti spun ca meseria de fotograf este pentru oricine, desi multi isi pot permite o camera foto digitala profesionala sau pot obtine contacte si clienti usor dar pentru a putea fi un fotograf de succes, iti trebuie mai mult de atat si aici includem talentul cu care de obicei ne nastem, pasiunea pentru fotografie, rabdarea si o viziune cat mai artistica si clara asupra compozitiei foto.

Un fotograf trebuie sa exprime intr- o simpla fotografie o stare de spirit, o emotie, o traire sufleteasca. Totul trebuie sa fie imbinat armonios, perfect, compozitia fotografului sa nu fie aglomerata si sa nu deranjeze privitorul din punct de vedere estetic.

Nu trebuie sa-ti faci griji toate aceste aspecte se dobandesc in ani de studiu, munca si mii de fotografii realizate!

Mihai Rubea
Daca v-au placut fotografiile mele si stilul abordat, va astept cu mare drag. Fotograf nunta Bucuresti cu experienta in captarea momentelor foto si video, suna acum 0726 860 693.

Niciun comentariu on This Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce spun clientii:
Monica Ungureanu
Monica Ungureanu
noiembrie 7, 2015
Felicitari oclipa.ro!

Multumesc din suflet oclipa.ro pentru rabdarea si profesionalismul de care ai dat dovada, nu o data ci de 2 ori. Datorita tie am un album de nunta superb si tot datorita tie am castigat concursul "Colt de poveste", initiat de firma la care lucrez. Tine-o tot asa!

Bloguri, Bloggeri si Cititori