Cum sa ai poze de grup reusite

Cum sa ai poze de grup reusite

Trucuri pentru miri

Nu este un secret pentru nimeni ca organizarea unei nunti este o sarcina dificila si foarte stresanta pentru viitorii miri, cu atat mai mult cu cat trebuie sa tina cont de foarte multe detalii, unele controlabile, altele total neasteptate.

Ziua nuntii este, la randul sau, foarte stresanta, caci acum se pot intampla diverse evenimente care pot intarzia ceremonia, pot strica cronologia lucrurilor sau pot duce chiar la anularea unor etape.

Obtinerea unor fotografii reusite sunt una dintre preocuparile mirilor, dar si un motiv in plus pentru starea de stres a acestora. Daca sedinta foto ce tine strict de cei doi este programata din timp si organizata asa cum trebuie, cea in care trebuie sa intervina si invitatii, rudele si copiii este mai dificil de stabilit si de realizat.

Pozele de grup sunt mai greu de obtinut, iar succesiunea personajelor este si ea greu de gestionat, caci, in cazul unei nunti numeroase, si grupurile sunt pe masura. Pentru a evita stresul suplimentar, confuziile si, mai ales, situatiile in care unii nuntasi vor fi lasati pe dinafara, va propunem cateva idei:

  • Faceti o lista. Mai ales daca la nunta vor fi prezente multe persoane, rude mai indepartate si prieteni pe care nu i-ati mai vazut de mult timp, este bine sa profitati de ocazie si sa faceti fotografii cu toti. Cu cateva zile inainte de nunta stati impreuna cu partenera/ul si intocmiti o lista cu fiecare grup. Treceti numele cat mai clar, astfel incat sa nu apara confuzii intre persoane. Aceasta lista este bine sa fie data si fotografului, pentru ca acesta sa stie inainte ce are de facut, dar sa o pastrati si asupra voastra, eventual o copie sa fie la o alta persoana de incredere. Astfel veti si figuri ca vor fi realizate toate fotografiile dorite si ca nimeni nu va fi omis.
  • Desemnati un responsabil. Poate suna pretios, insa este indicat sa delegati o parte din aceasta sarcina unei alte persoane, cineva in care aveti incredere si despre care stiti ca se va descurca in orice situatie. Aceasta persoana va fi insarcinata cu adunarea celor ce alcatuiesc grupurile de la sedinta foto, dar tot ea va avea si grija eventualelor accesorii sau recuzitei folosite. Este bine ca persoana in cauza sa va cunoasca preferintele si eventualele dorinte de aranjament, si asta cu cateva zile inainte.
  • Decalati programul. Daca stiti ca exista persoane apropiate care au obiceiul de a intarzia, atunci este mai bine sa le transmiteți o ora diferita de inceput, adica sa le cereti sa ajunga cu 30 de minute mai devreme. Astfel cresc sansele ca acestea sa ajunga la timp si sa nu va strice astfel nici programul si nici sedinta foto
  • Poate cu acest sfat trebuia sa incepem aceasta lista, caci ea este de baza in orice astfel de eveniment. Mirii trebuie sa aiba rabdare atat cu invitatii, cat si cu desfasurarea generala a evenimentelor. In ceea ce priveste sedinta foto, rabdarea trebuie sa se reflecte mai ales in atitudinea fata de copii. Acestia sunt agitati si neastamparati de fel, cu atat mai mult in cazul unei asemenea eveniment, cand sunt multi straini de fata. De aceea, atunci cand in cadru urmeaza sa apara si copii, este bine sa aveti rabdare si multa bunavointa, caci va fi nevoie de mai multe instantanee pentru a se obtine o fotografie reusita.
  • Distreaza-te. Este ziua ta cea mare, ziua nuntii tale, asa ca distreaza-te. La sedinta foto, inainte si dupa, important este sa te simti bine si sa te bucuri de aceasta experienta, de aceasta zi. Sigur va iesi bine si evenimentul, si sedinta foto, si petrecerea. Asa ca lasa grijile si bucura-te!
Mihai Rubea
Daca v-au placut fotografiile mele si stilul abordat, va astept cu mare drag. Fotograf nunta Bucuresti cu experienta in captarea momentelor foto si video, suna acum 0726 860 693.

Niciun comentariu on This Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce spun clientii:
Monica Ungureanu
Monica Ungureanu
noiembrie 7, 2015
Felicitari oclipa.ro!

Multumesc din suflet oclipa.ro pentru rabdarea si profesionalismul de care ai dat dovada, nu o data ci de 2 ori. Datorita tie am un album de nunta superb si tot datorita tie am castigat concursul "Colt de poveste", initiat de firma la care lucrez. Tine-o tot asa!

Bloguri, Bloggeri si Cititori