Cum sa ai fotografii de nunta pe care le vei iubi peste ani

fotografii de nunta

Cum sa ai fotografii de nunta pe care le vei iubi peste ani.

Nunta este o ocazie minunata de celebrare a iubirii, primul pas spre intemeierea unei noi familii si bineinteles, un eveniment de neuitat. Si apropo de neuitare: poti salva amintirile tale de la nunta nu numai in inima dar si concret, prin fotografii, pentru ca fotografiile leaga cuvinte si amintiri si transmit emotii adevarate chiar peste ani.

Pentru asta trebuie sa apelezi la un fotograf dar nu la un fotograf oarecare ci la un profesionist care va pune in valoare toata emotia, surasul, fericirea, lacrimile de bucurie si toata povestea de dragoste ce se citeste pe fata ta. De aceea e necesar ca fotograful sa va insoteasca peste tot, el stie momentele cheie ale unei nunti insa are nevoie de lista ta cu ceea ce ti-ai propus, ca sa te poata sfatui si insoti.

Fotografiile de la nunta sunt nemuritoare iar cele mai iubite sunt cele care au surprins clipe importante din care s-a tesut o poveste. Pentru a avea pentru totdeauna aceste amintiri, un fotograf trebuie sa surprinda cele mai importante trairi:

Am zis DA

Au sosit cele mai asteptate, emotionante si fericite momente al nuntii: atunci cand se rosteste DA, se semneaza si totul se pecetluieste cu un sarut. Bucuria se pastreaza in suflet dar si in fotografii, mai ales in instantanee pretioase pe care poti sa le privesti peste ani; instantaneele exprima emotia sincera si un fotograf adevarat stie asta iar cu arta si profesionalismul lui va pune in valoare aceste emotii de neuitat.

Nimic nu este mai important la o nunta decat modul in care fotograful surprinde acest moment, dar si “momentele din interiorul momentului”, trairile subtile, zambetele, emotiile de cand lucrurile devin “oficiale” intre voi.

Pozeaza-te cu toti cei dragi in jurul nostru

Fotografia de grup inseamna foarte mult in momentul fotografierii dar la fel de mult inseamna si cand o vei privi, peste ani. Este mereu o bucurie nemasurata sa vezi atatea persoana dragi adunate in jurul tau in cea mai romantica si minunata zi a vietii tale, ziua cand ai spus DA la ceremonia civila. Vorbind de ceremoniile de la nunta, fie civile sau religioase trebuie spus ca sunt mult mai bine redate cele care se desfasoara in aer liber decat la primarie, ai o paleta mai mare de optiuni decat clasicele poze cu oameni intr-o cladire.

Un fotograf bun trebuie sa stie sa puna in evidenta legaturile, trairile, dintre miri si cei dragi.

Am zis da si in fata lui Dumnezeu

Fotografiile de la biserica din timpul cununiei sunt cam aceleasi ca la orice nunta dar ceea ce poate face diferenta este fotograful profesionist care stie sa fie atent la detalii si sa va ofere imagini care va umplu sufletul de bucurie si surprind intensitatea clipelor.

Mihai Rubea
Daca v-au placut fotografiile mele si stilul abordat, va astept cu mare drag. Fotograf nunta Bucuresti cu experienta in captarea momentelor foto si video, suna acum 0726 860 693.

Niciun comentariu on This Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce spun clientii:
Monica Ungureanu
Monica Ungureanu
noiembrie 7, 2015
Felicitari oclipa.ro!

Multumesc din suflet oclipa.ro pentru rabdarea si profesionalismul de care ai dat dovada, nu o data ci de 2 ori. Datorita tie am un album de nunta superb si tot datorita tie am castigat concursul "Colt de poveste", initiat de firma la care lucrez. Tine-o tot asa!

Bloguri, Bloggeri si Cititori