Cum iti poti determina iubitul sa se implice in organizarea nuntii voastre

De regula, pentru un barbat pregatirile pentru casatorie reprezinta o ecuatie cu multe necunoscute. Simte ca se afla pe un teren nu tocmai sigur pentru el si se va purta in consecinta. Pe acest fond, cele mai multe reprosuri pe care viiloarele mirese le fac logodnicilor tin de faptul ca nu se implica suficient in procesul de planificare al nuntii.

Rar se intampla ca viitorul mire sa fie interesat de toate aspectele organizarii nuntii – de la alegerea florilor care se vor pune pe masa si pana la vinul pe care invitatii il vor putea servi.

Multi barbati care urmeaza sa se casatoreasca sunt coplesiti de situatie. Dar, cu mirele pe Marte si mireasa pe
Venus, exista toate sansele ca planificarea nuntii sa nu bucure de cel mai bun rezultat. Ce este de facut in astfel de situatii?

organizarea-nuntiiCel mai probabil, urmatoarele sfaturi adresate in special viitoarelor mirese vor fi de ajutor.

– Discuta cu logodnicul despre planificarea nuntii. Spune-i ca ti-ar placea sa fie parte a procesului, deoarece nunta ii apartine si lui. Roaga-l sa scrie o lista cu sarcinile pe care le prefera. Daca refuza sa scrie aceasta lista, ia initiativa si propune-i tu cateva.

– Nu este un secret faptul ca cei mai multi barbati se pot ocupa cu placere de alegerea muzicii si a bauturii. Speculeaza si incepi de la ceea ce i-ar placea sa faca!

– Pe langa alegerea muzicii si baturilor alcoolice ce vor fi servite la masa, logodnicul poate participa la realizarea multor alte lucruri: te poate insoti la vizionarea mai multor locatii pentru a decide care este cea potrivita pentru nunta, la degustarea meniului pentru a alege felurile principale de mancare, la intalnirea cu potentialii furnizori de fotografie si video, la alegerea aranjamentelor florale, la stabilirea decoratiunilor de la locatia nuntii. Poate negocia cu furnizorii de servicii si se poate ocupa de logistica transporturilor din ziua cea mare. De asemenea, te poate ajuta sa scrii o lista cu persoanele pe care le veti invita la nunta.

Pentru unele cupluri, organizarea casatoriei devine cea mai frumoasa perioada a relatiei, pentru altii, un cosmar.

Ca regula generala, nunta este organizata pe parcursul unui an si este foarte important sa nu se neglijeze relatia in acea perioada. Organizarea nuntii nu ar trebui sa ii determine pe cei doi sa se abata de la scopul principal: se casatoresc pentru ca se iubesc.

Mihai Rubea
Daca v-au placut fotografiile mele si stilul abordat, va astept cu mare drag. Fotograf nunta Bucuresti cu experienta in captarea momentelor foto si video, suna acum 0726 860 693.

Niciun comentariu on This Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce spun clientii:
Monica Ungureanu
Monica Ungureanu
noiembrie 7, 2015
Felicitari oclipa.ro!

Multumesc din suflet oclipa.ro pentru rabdarea si profesionalismul de care ai dat dovada, nu o data ci de 2 ori. Datorita tie am un album de nunta superb si tot datorita tie am castigat concursul "Colt de poveste", initiat de firma la care lucrez. Tine-o tot asa!

Bloguri, Bloggeri si Cititori