Copiii si animalele de companie la fotograf

Copiii si animalele de companie la fotograf

Prietenia intre un copil si animalul sau de companie este una dintre cele mai stranse si mai calde relatii, iar frumusetea si sinceritatea ei sunt greu de egalat. Atunci cand avem in jur o astfel de prietenie, cand cel mic are un animalut de care nu se poate desparti, de ce sa nu ne bucuram si mai mult de ea imortalizand jocul lor intr-un album foto?

Animalutele de companie pot fi mai blanoase sau mai impenate, insa importanta este semnificatia si legatura dintre acestea si copil. O sedinta foto dedicata acestei prietenii poate fi una dintre cele mai frumoase surprize pe care o puteti face copilului dvs.. Cum se poate organiza o astfel de sedinta foto? Simplu.

Primul pas este sa alegeti fotograful care sa faca pozele. Daca optati pentru un fotograf profesionist, atunci toate grijile revin in sarcina acestuia, tot ce mai aveti de facut fiind sa aduceti copilul si animalul (amandoi aranjati si dichisiti) la locul cu pricina. Un profesionist va stii ce are de facut, va va indruma in ceea ce priveste locatia, precum si ce aveti de facut pentru ca totul sa fie perfect.

In functie de animal se alege si locul. Daca este vorba de un caine de talie mare sedinta este bine sa fie realizata in aer liber, in parc sau in afara orasului. Daca este un animal de talie mai mica atunci posibilitatile sunt mult mai mari, fiind posibila chiar utilizarea atelierului sau a studioului.

Cele mai reusite si mai des intalnite astfel de sedinte foto cu animale includ cainii, acestia fiind si cele mai indragite animale, dar si cele care se potrivesc mai bine pentru o sedinta foto, in sensul in care sunt cele mai jucause si mai active.

Pregatirea sedintei foto nu presupune activitati deosebite. Copilul este bine sa fie imbracat cat mai comod, lejer, in culori deschise, calde, evitandu-se totusi tricourile cu logo-uri sau imprimeuri.

Inainte de sedinta insa animalul trebuie pregatit putin pentru a iesi cat mai bine in poze. Cateii, dar si pisicile, trebuie spalati inainte, eventual toaletați – acolo unde este nevoie – si asta cu o zi in avans, pentru ca animalul sa nu fie stresat sau agitat in urma vizitei la cabinet. Hranirea lui este la fel de importanta, insa este indicat sa se aduca si la sedinta recompense sau gustarile favorite ale acestuia, pentru a-l determina sa faca anumite lucruri.

Sedinta foto dedicata copiilor si animalelor lor de companie este un minunat prilej de a sarbatori copilaria si inocenta, frumusetea prieteniei si, in acelasi timp, fericirea de a avea o minune in casa.

Mihai Rubea
Daca v-au placut fotografiile mele si stilul abordat, va astept cu mare drag. Fotograf nunta Bucuresti cu experienta in captarea momentelor foto si video, suna acum 0726 860 693.

Niciun comentariu on This Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce spun clientii:
Monica Ungureanu
Monica Ungureanu
noiembrie 7, 2015
Felicitari oclipa.ro!

Multumesc din suflet oclipa.ro pentru rabdarea si profesionalismul de care ai dat dovada, nu o data ci de 2 ori. Datorita tie am un album de nunta superb si tot datorita tie am castigat concursul "Colt de poveste", initiat de firma la care lucrez. Tine-o tot asa!

Bloguri, Bloggeri si Cititori