Concentrarea asupra evenimentului

fotografii-nunta-28

Emotie, stres, bucurie, calm si agitatie, toate aceste stari vin la pachet in cea mai frumoasa zi care da startul oficial pentru o viata in doi. Viitorii miri ar trebui sa inteleaga ca ziua nuntii nu reprezinta nici pe departe o competitie al carei rezultat ar trebui sa fie multumirea invitatilor. Ziua nuntii reprezinta mai mult decat orice momentul in care se celebreaza iubirea dintre doua persoane care au hotarat sa-si uneasca destinele.

Firesc, ziua nuntii se stabileste in momentul in care cei doi simt nevoia sa-si oficializeze dragostea. Decorarea salii de restaurant, muzica, meniul, tortul, bauturile, rochia de mireasa si costumul de ginere sunt doar niste detalii care, foarte adevarat, conteaza, dar nu mai mult decat sentimentele dintre cei doi. fotografii nunta 22Este absolut necesar ca viitorii miri sa aiba mereu in minte ce reprezinta cu adevarat ziua nuntii pentru ei – se vor casatori cu persoana pe care o iubesc cel mai mult – si nu sa se concentreze pe satisfacerea celor care vor fi prezenti la eveniment.

Deseori am vazut in fotografii miri pe a caror chip se putea citi tensiunea si stresul, stari acumulate pe toata perioada de planificare a nuntii si, in mod special, cu o luna inainte de nunta.

In aceasta perioada viitorii miri nu se odihnesc suficient, ceea ce duce la decizii luate fara discernamant, la stari de nervozitate si momente in care emotiile nu se mai pot stapani. Lipsa somnului afecteaza capacitatea de concentrare iar oboseala va ajunge la cote inalte chiar in perioada foarte apropiata a nuntii. Asa se explica si faptul ca multi miri nu se bucura cum ar trebui de acest moment unic in viata.

Situatiile tensionante din toata perioada de planificare a nuntii pot fi indepartate cel putin partial daca cei doi accepta ca multe dintre sarcini pot fi indeplinite de catre familie, prieteni sau specialisti. De asemenea, o alimentatie bogata in fibre si vitamine poate reduce stresul. Pe de alta parte, yoga si acupunctura pot fi modalitati care ajuta la reducerea stresului si la cresterea energiei. O gandire pozitiva nu va permite ca lucrurile sa scape de sub control, atitudinea calma si pozitiva fiind ingredientele necesare planificarii unei nunti reusite.

Este imposibil de crezut ca ar exista persoane care sa-si doreasca ca la propria nunta sa para rupte de realitate. Viitorii miri ar trebui sa constientizeze masura in care pot duce la bun sfarsit organizarea unui astfel de eveniment si sa se angajeze un wedding planner in situatia in care se simt depasiti de amploarea acestuia.

Mihai Rubea
Daca v-au placut fotografiile mele si stilul abordat, va astept cu mare drag. Fotograf nunta Bucuresti cu experienta in captarea momentelor foto si video, suna acum 0726 860 693.

Niciun comentariu on This Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce spun clientii:
Monica Ungureanu
Monica Ungureanu
noiembrie 7, 2015
Felicitari oclipa.ro!

Multumesc din suflet oclipa.ro pentru rabdarea si profesionalismul de care ai dat dovada, nu o data ci de 2 ori. Datorita tie am un album de nunta superb si tot datorita tie am castigat concursul "Colt de poveste", initiat de firma la care lucrez. Tine-o tot asa!

Bloguri, Bloggeri si Cititori