Cinci locatii de vis pentru pozele de la nunta

Cinci locatii de vis pentru pozele de la nunta

Sedinta foto din ziua nuntii este realizata, de regula, intr-un parc din apropriere, caci timpul este limitat, iar traficul poate duce la anularea acesteia cu totul daca se opteaza pentru o locatie mai indepartata. Insa sedinta foto de dupa nunta, cea realizata atunci cand mirii sunt linistiti, cand evenimentul a trecut si, odata cu el, si grijile.

Tocmai din aceasta cauze tot mai multe cupluri aleg sa organizeze o a doua sedinta foto, intr-o alta zi, astfel incat sa se bucure unul de altul, dar si de intreaga experienta.

In alegerea locatiilor imaginatia este practic limita. In functie de bugetul de calaorie disponibil si de timp, cuplul si fotograful pot pleca oriunde, pentru a obtine cu adevarat cadre unice. Noi va dam azi cateva idei mai putin costisitoare, insa cel putin la fel de interesante.

Malul marii. Nimic spectaculos aici, insa daca plaja este aleasa cu grija, intr-o zona salbatica, retrasa, cu un fundal innorat sau daca mirii sunt dintr-o zona de munte, atunci marea este mult mai interesanta.

Un castel medieval. Fie el renovat sau nu, un astfel de loc este unic si reprezinta un decor cu adevarat fascinant, caci peretii, tavanele, mobilierul, totul este dintr-o alta lume, fermecata, de basm. Daca rochia este potrivita cu acest cadru, atunci fotografiile vor fi de poveste.

Pe malul unui rau. Am spus rau pentru a fi cat mai largi in exprimare, insa poate fi vorba de orice tip de apa curgatoare, dar chiar si statatoare. Zona cazanelor de la Dunare, de exemplu, este fascinanta, si poate deveni locul perfect pentru o sedinta foto de nunta.

Intr-un showroom. O idee originala, dar care va avea un impact major asupra albumului foto. Poate fi vorba de un magazin de mobilier, plin de diferite decoruri amenajate ca intr-o locuinta obisnuita, poate fi vorba de un showroom auto de lux sau de unul de motociclete ori biciclete.

Salina. Poate fi Salina Turda, care este deosebit de frumoasa, grandioasa chiar, poate fi vorba de Salina Praid, poate fi orice salina mai mica sau mai mare, daca se gaseste prin zona. Un fotograf profesionist va stii sa obtina imagini unice din orice decor si il va pune in valoare alaturi de voi

Lacul Rosu. Unic la noi in tara, dar nu numai, acest lac va fi recunsocut de multi din imagini, insa nimeni nu va mai avea fotografii acolo. O plimbare cu barca pe lac, printre trunchiurile de copaci, va fi o experienta cu adevarat unica.

 

 

Mihai Rubea
Daca v-au placut fotografiile mele si stilul abordat, va astept cu mare drag. Fotograf nunta Bucuresti cu experienta in captarea momentelor foto si video, suna acum 0726 860 693.

Niciun comentariu on This Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce spun clientii:
Monica Ungureanu
Monica Ungureanu
noiembrie 7, 2015
Felicitari oclipa.ro!

Multumesc din suflet oclipa.ro pentru rabdarea si profesionalismul de care ai dat dovada, nu o data ci de 2 ori. Datorita tie am un album de nunta superb si tot datorita tie am castigat concursul "Colt de poveste", initiat de firma la care lucrez. Tine-o tot asa!

Bloguri, Bloggeri si Cititori