Amintiri dragi de la nunta

Amintiri dragi
Fotografia de nunta nu mai este un mister pentru nimeni. Exista foarte multe idei despre cum poate fi fotografiata tanara pereche, dar si fiecare dintre cei doi protagonisti in mod independent.

Nunta insa, cu toate etapele sale, de la Starea civila si Biserica, si de la sesiunea de poze din parc pana la petrecere, poate oferi prilejuri nenumarate pentru fotografii care sa spuna povestea asa cum o vede un participant la nunta, un invitat obisnuit. Partea cea mai frumoasa este ca mirii nu vor putea vedea acest unghi decat prin intermediul unor fotografii.

Fotograful este asadar foarte important in cadrul unui asemenea eveniment, caci de el depinde practic modul cum este spusa intreaga poveste si modul cum este transmisa emotia  unei astfel de zile.

Asadar, la o nunta se pot realiza si altfel de fotografii, mai rar intalnite la noi. Un exemplu foarte bun este reprezentat de cele realizate in minutele ce preced efectiv intrarea la ofiterul de stare civila sau cele din fata bisericii. Atunci oamenii sunt emotionati si asta se citeste pe chipul lor. Aceste clipe trebuie surprinse in mod instantaneu, fara pregatire si fara a fi anuntate. Un fotograf profesionist va sti sa se strecoare neobservat si sa prinda esenta.

Un alt moment este cel de seara, de la petrecere, cand oamenii danseaza si se simt bine si relaxati. Putini sunt cei care fotografiaza cuplurile ce danseaza un vals ori pe o melodie lenta. Nu vorbim aici de miri sau nasi, ci de cei care sunt simpli invitati, dar care fac parte din povestea serii. Tot aici pot fi surprinsi oameni care isi amintesc de propria nunta si a caror iubire se citeste in priviri, pot fi fotografiati chiar mirii atunci cand ei cred ca nu ii vede nimeni in timp ce isi soptesc cuvinte dulci sau isi fura un sarut. Nu este usor sa prinzi astfel de momente cu obiectivul aparatului, insa merita tot efortul.

Partea de final a serii, cand oamenii sunt tot mai putini, insa se aduna toti la o masa si povestesc amintiri din tinerete, din vremea burlaciei si din perioada cand viata era mai simpla, mai usoara si mai lipsita de griji, este cu totul aparte si merita imortalizata. Tinuta eleganta este usor transformata, zambetele sunt mai naturale, bucuria este reala si nimeni nu se mai sfieste ca va iesi urat in fotografii.

Amintiri dragi, imagini mai „altfel” si povesti pentru copii si nepoti. Intr-o fotografie.

Mihai Rubea
Daca v-au placut fotografiile mele si stilul abordat, va astept cu mare drag. Fotograf nunta Bucuresti cu experienta in captarea momentelor foto si video, suna acum 0726 860 693.

Niciun comentariu on This Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce spun clientii:
Monica Ungureanu
Monica Ungureanu
noiembrie 7, 2015
Felicitari oclipa.ro!

Multumesc din suflet oclipa.ro pentru rabdarea si profesionalismul de care ai dat dovada, nu o data ci de 2 ori. Datorita tie am un album de nunta superb si tot datorita tie am castigat concursul "Colt de poveste", initiat de firma la care lucrez. Tine-o tot asa!

Bloguri, Bloggeri si Cititori