Sedinte Foto Copii

O fotografie frumoasa poate fi pretuita toata viata. Este o investitie care ajuta la pastrarea amintiritor de familie. Fie ca sunteti in cautarea unui tablou, album deosebit sau imagini digitale, ne straduim a crea fotografia perfecta, special conceputa pentru cerintele tale.

Sedinte foto copii

Daca doriti o sesiune de fotografii amuzante in care personajul central sa fie copilasul dumneavoastra in ipostaze inedite, noi va putem da o mana de ajutor.

Inainte de a ajunge la studioul nostru, in care vor fi asigurate toate conditiile de siguranta si confort pentru ca ingerasul sa se simta ca acasa.

Parintii sunt rugati sa poarte haine asortate la culoare si pe cat posibil sa evite dungile si carourile. Un pic de machiaj pentru mame si un zambet larg va da un efect natural fotografiei.

Nu uitati de voi depinde in cea mai mare parte zambetul celui mic, fiti naturali, renuntati la stres, zambiti si aveti o atitudine cat mai relaxata, veniti la noi pentru o sedinta foto distractiva.

Durata unei sedinte foto depinde foarte mult de starea se dispozitie a micutului. In medie o sedinta foto dureaza in jur de o ora!

Comanda acum o sedinta foto pentru copii

Mihai Rubea
Daca v-au placut fotografiile mele si stilul abordat, va astept cu mare drag. Fotograf nunta Bucuresti cu experienta in captarea momentelor foto si video, suna acum 0726 860 693.