Sedinta Foto Nou Nascuti

O fotografie frumoasa poate fi pretuita toata viata. Este o investitie care ajuta la pastrarea amintiritor de familie. Fie ca sunteti in cautarea unui tablou, album deosebit sau imagini digitale, ne straduim a crea fotografia perfecta, special conceputa cerintele tale.

Sedinta foto nou nascuti

Daca doriti o sesiune de fotografii amuzante in care personajul central sa fie bebelusul dumneavoastra in ipostaze inedite, noi va putem da o mana de ajutor.

Inainte de a ajunge la studioul nostru, in care vor fi asigurate toate conditiile de siguranta si confort pentru ca ingerasul sa se simta ca acasa este bine sa tineti cont de urmatoarele detalii:

Este foarte important sa programati sesiunea foto pentru nou-nascut din timp in scopul de a obtine toate fotografiile pe care voi pariintii vi le doriti. Ideal ar fi ca micutul sa fie fotografiat in primele 12 zile de viata.

Bebelusii sunt mult mai flexibili si somnorosi in aceasta etapa. De asemenea, multi dintre copii dezvolta o erupție pe piele dupa a doua saptamana de viata, asa ca cel mai bine este de a obtine sesiunea foto inainte de aceasta data. Contactati-ne din timp, astfel incat sa putem aloca timpul necesar.

Inainte de sesiunea foto copilul trebuie hranit, chiar daca se modifica un pic ora de masa in acea zi. Acest lucru este foarte important deoarece trebuie sa doarma cat mai mult, mai mult somn inseamna mai multe fotografii.

Nu puneti hainute care sa ii lase urme pe pielea copilului tau de pe drum spre studio, deoarece acestea vor lasa impresii neatractive pe pielea copilului. Nu este nevoie sa aduceti imbracaminte pentru copii, tinuta si recuzita o asiguram noi. Aceasta include cutii, cosuri, galeti, precum si bentite, fundite, palarii si caciulite etc

Pentru cazurile in care trebuie sa tragem cateva „duble” in plus este de preferat sa aveti o rezerva strategica pentru satisfacerea apetitului, care la acesta varsta este nelimitat, nu-i asa ?

Va rugam sa folositi o lotiune pentru copii pe zonele de piele uscata, inainte de a ajunge la noi. Acordați o atenție deosebita a fetei, mainilor si picioarelor

Va rugam sa tineti copilul treaz cat mai mult posibil inaite sa ajungeti la studio.

Sesiunea foto de nou nascuti poate dura de la o ora pana la 2 ore, depinde de cat de repede se acomodeaza micutul si cat de repede comunica cu noi!

Comanda acum o sedinta foto pentru nou nascuti
Mihai Rubea
Daca v-au placut fotografiile mele si stilul abordat, va astept cu mare drag. Fotograf nunta Bucuresti cu experienta in captarea momentelor foto si video, suna acum 0726 860 693.