Sedinta Foto Maternitate

O sesiune de maternitate este conceputa pentru a surprinde momentele de viata, de a arata frumusetea radianta cand in tine creste o noua viata si de a surprinde legatura ce se formeaza intre tine ca mama si copilul tau. Aceasta este una dintre sesiunile foto preferate deoarece aceasta este o combinatie de glamour si romantism. O sesiune de maternitate se poate desfasura in studio sau poate avea loc intr-o locatie aleasa de comun acord.

Sedinta foto maternitate

Cand este ideal a programa sesiunea foto de maternitate?

Sedintele de acest tip se realizeaza in general in trimestrul III de sarcina. In aceasta perioada burtica va arata in toata splendoarea ei.

Din dorinta de a surprinde imagini cat mai firesti, naturale, inedite si pentru ca la final tu sa iubesti aceste fotografii, este posibil sa iti cerem sa faci putina miscare, sa ocupi diferite ipostaze astfel incat minunea maternitatii sa fie redata cu delicatete.

Tu nu trebuie decat sa ai incredere ca impreuna vom realiza ceva unic ! De restul ne ocupam noi!

Programeaza acum o sedinta foto de maternitate

Mihai Rubea
Daca v-au placut fotografiile mele si stilul abordat, va astept cu mare drag. Fotograf nunta Bucuresti cu experienta in captarea momentelor foto si video, suna acum 0726 860 693.