Fotografia de nunta

Fotografia de nunta

Atunci cand in tine se da o lupta intre emotiile si nerabdarea premergatoare marelui eveniment, pe de o parte iar pe de alta, la gandul ca acesta se apropie implacabil , noi putem sa va fim aproape, dispusi sa preluam pe umerii nostri o parte din dulcea povara a perioadei cu pricina.

Suntem deschisi discutiilor libere si relaxate, oferindu-va idei si sugestii astfel incat gandurile si nazuintele greu de transpus in cuvinte sa devina in final chiar o placuta si minunata realitate.

Ne straduim sa ticluim povesti frumoase si amuzante care sa va faca sa zambiti peste ani, pentru ca noi asta ne dorim sa realizam pentru voi, nu simple fotografii. Experienta noastra, dobandita in timp cu multa dedicatie si tenacitate s-a dovedit de bun augur pentru multe perechi de tineri indragostiti care mai tarziu ne-au cautat si din postura de tineri…parinti, s-ar parea ca avem mana buna, nu-i asa?

Fotograf de nunta

Daca sunteti in cautarea unui fotograf profesionist cu experienta in fotografia de nunta, Mihai Rubea fotograf nunta Bucuresti va poate ajuta. Cu vasta experienta, transforma momentele speciale din viata Dvs in amintiri de neuitat!

Cere o oferta de pret sau comanda acum serviciile noastre foto video nunta

Doresc servicii pentru nunta fotovideofoto & video

Oras/locatia:

Mihai Rubea

Daca v-au placut fotografiile mele si stilul abordat, va astept cu mare drag. Fotograf nunta Bucuresti cu experienta in captarea momentelor foto si video, suna acum 0726 860 693.

Share