O filmare de nunta superba

nunta perfecta

O filmare de nunta superba

Cea mai romantica zi a vietii tale, cu emotii, muzica perfecta, distractie si toate zambetele din lume este una speciala: ziua nuntii.

Dar pentru ca e o zi deosebita, parca trece prea repede si chiar daca reusesti sa o savurezi din plin, cum vei reusi sa tii minte tot ce se petrece la nunta, fiecare privire, fiecare suras, toate culorile si toata nebunia?

Raspunsul este simplu: apeleaza la un cameraman si asa ziua nuntii poate fi pastrata intr-un film in care vei revedea momentele de suflet, oamenii dragi, si care va fi un punct de dulce amintire in anii care vor urma.

Iata 3 moduri de a avea o filmare de neuitat:

Asigura-te ca angajezi pe cineva priceput

Ca in fiecare meserie si la filmari se pricep multi. Pot sa spuna ca e de ajuns sa ai o camera video si gata, au devenit specialisti. Daca gandesti nunta din punct de vedere economic se gaseste mereu un prieten care sa filmeze dar trebuie tinut cont ca respectivul a venit sa se distreze si cu siguranta nu va putea sta la dispozitia ta. De aceea nu trebuie sa cazi in capcana asta si sa alegi pe oricine cand e vorba de cea mai importanta zi din viata, ziua nuntii. La fel cum ai acordat atentie hainelor, localului, muzicii si mancarii de calitate, trebuie sa ai multa grija si cand il alegi pe cel care-ti filmeaza nunta.

Asadar, informeaza-te din timp unde gasesti un bun cameraman: consulta internetul pentru ca acum exista site-uri specializate pe asa ceva, intreaba pe cei care au avut nunti si care-ti pot da recomandari si eventual urmareste ceva filmari in materie ca sa-ti dai seama ce sa ceri sau ce ti se ofera. Asigura-te ca pachetul de prezentare pe care ti-l prezinta nu va urma aceeasi pasi, ca sa nu te trezesti ca ai o filmare dupa acelasi tipar ca al multor altora.

Asigura-te ca are aparatura de calitate

Un om bun nu e de ajuns. Experienta si bagajul tehnic trebuie sa faca parte din parcursul profesional al unui cameraman care mereu vede nunta ca pe o ocazie si un privilegiu datorite mirilor care pun in mainile lui cea mai frumosa zi din viata lor.

Un cameraman care-si respecta meseria, lucreaza cu profesionalism, cu aparatura de cea mai buna calitate si cea mai noua tehnologie, ofera rezultate profesionale: o filmare de calitate, o filmare superba si de neuitat a evenimentului. Asigura-te ca la nunta ta vei avea acest gen de profesionist. Il poti ruga sa iti arate mostre de filmari de la alte nunti, asta te va ajuta sa-ti faci mai usor o idee despre “ce va iesi”.

Cameramanul e prezent in momentele importante

La nunta, manifestarile oamenilor sunt cam la fel: emotii, bucurie, fericire, distractie. Diferit este doar modul in care cameramanul le pune in valoare.

Cameramanul de marca pune la dispozitia mirilor experienta, pasiunea si creativitatea, stie sa fie mereu prezent dar discret in acelasi timp pentru a pastra naturaletea evenimentului, are un stil de filmare decis, rafinat si elegant si reuseste sa aleaga si sa retina momentele semnificative, atent sa surprinda clipe minunate, deschis la ideile tale, gata sa-ti ofere cea mai buna solutie si se pricepe de minune la improvizare.

La nunta totul este important si trebuie pus in valoare dar sunt faze pe care un bun operator video nu trebuie sa le rateze. Asigura-te ca e un bun colaborator, un om care stie sa lucreze cu oamenii, dar care-si lasa si amprenta pe filmare. Daca nu comunica bine cu tine, daca nu stie sa “simta” starea participantilor la nunta si, in unele momente, chiar sa ia initiativa, poate ca nu iti poate oferi cea mai buna filmare.

Un cameraman bun nu se alege la intamplare – trebuie sa fii atent la toate aceste aspecte pentru ca amintirile sa fie cu adevarat amintiri.

Mihai Rubea
Daca v-au placut fotografiile mele si stilul abordat, va astept cu mare drag. Fotograf nunta Bucuresti cu experienta in captarea momentelor foto si video, suna acum 0726 860 693.

Niciun comentariu on This Post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ce spun clientii:
Monica Ungureanu
Monica Ungureanu
noiembrie 7, 2015
Felicitari oclipa.ro!

Multumesc din suflet oclipa.ro pentru rabdarea si profesionalismul de care ai dat dovada, nu o data ci de 2 ori. Datorita tie am un album de nunta superb si tot datorita tie am castigat concursul "Colt de poveste", initiat de firma la care lucrez. Tine-o tot asa!

Bloguri, Bloggeri si Cititori